VÅRE REFERANSER

REFERANSER TRYGGhetsalarm

Dette er virkelig genialt

"Min mor bor alene, og med Numa ® TA10 Trygghetsalarm kan hun ringe meg bare ved å trykke på knappen merket med mitt navn. Jeg kan også ringe direkte til systemet å snakke med henne uten at hun trenger å lete etter telefonen, eller løfte av telefonrøret. Trygghetsalarmen åpner rett og slett for toveis kommunikasjon ved at mitt telefonnummer er forhåndsprogrammert inn i systemet. Dette er virkelig genialt!"

Monia - 27/08/2018

Dette er en utrolig trygghet for familien...

"Jeg kan følge min mors helsetilstand ved bruk av NUMA ® TA10 Trygghetsalarm. Jeg får rett og slett en sms hvis hun ikke har stått opp til normal tid eller om noe er unormalt. Jeg trenger ikke lenger bekymre meg for om alt står bra til. Dette er en utrolig trygghet for familien, og ikke minst min mor selv."

Kjetil - 01/08/2018

Få hjelp når noe skjer

"Trygghetsalarmen gjør at jeg kan leve selvstendig hjemme uten å bekymre meg for om jeg skulle få hjelp om noe skjer"

Per - 07/11/2019

Helt fantastisk

"Ingen trenger lenger å bekymre seg for om min far glemte å ta medisinen sin i tide. NUMA ® TA10 Trygghetsalarm varsler han automatisk om dette. Tidligere måtte vi ringe og minne han på dette 4 ganger i døgnet. Helt fantastisk"

Tone - 06/02/2020

Trenger ikke lenger å være redd...

"Jeg trenger ikke lenger å være redd for ubudne gjester, ran og lignende. Ved å trykke på knappen til min sønn, kommer jeg direkte i kontakt med mine nærmeste pårørende."

Olav - 01/09/2019

REFERANSER BOLIGALARM

Kom ferdig oppsatt

"Kom ferdig oppsatt. Bare å skru opp. Rask og god levering"

Bjørn Pedersen, Lillesand - 27/08/2018

Et riktig valg!

"Vi har nå hatt gleden av å bruke alarmsystemet fra Numa Security Systems i snart 4 mnd. Det viktigste for oss var enkel betjening for alle i familien. Enkel montering, (jeg har gjort alt selv) og hjelp hvis det er noe vi lurte på. At vi har gjort et riktig valg med egen varsling ble jo nå bekreftet på TV2 hjelper deg, ingen vits å betale dyre abonnement. Numa har levert på alle måter. Hilsen fornøyd kunde!"

Knut Øystein Knutsen, Sandefjord - 03/07/2017

Få hjelp når noe skjer

"Jeg har brukt Numa boligalarm i flere år. Boligalarmen er enkel å betjene, og har de funksjonene jeg hadde behov for. Som f. eks seriekobling og varsling på SMS ved brannalarm, samt alarm statusmeldinger på SMS. Det er bra at man har full kontroll på alarmen selv og slipper å betale månedlig kostnad til et vaktselskap. Boligalarmen kan absolutt anbefales."

Jon Fredrik Pettersen - 07/11/2019