Om NUMA

Vi har 20 års erfaring innen produktutvikling, salg og markedsføring. Vi har mer en 500.000 kunder spredd over hele Europa .

Vår Entrepenør og produktutvikler Steinar Bredesen ble i Januar 2015 invitert til å delta i et felles nordisk innovasjonsprosjekt kaldt Nordic Independent Living Challenge i regi av Nordisk Råd.

NUMA AS ble partner med Telenor i februar 2015.

Numa AS ble i september 2015 endel av Vestfold Technology Incubator,  Forskningsparken på høyskolen Buskerud og Vestfold. 

Numa AS ble i November 2015 innvilget medlemskap i Norwegian Centres Of Expertice. 

 Numa AS sin virksomhetside´

Vi utvikler og produserer boligalarm med direkte varsling til mobiltelefon, samt Trygghetsalarm med direkte varsling til hjemmesykepleien eller pårørende. Valget er ditt. 

Vår Visjon!

En tryggere hverdag basert på våre grunnverdier!

LIDENSKAPELIG - ANSVARLIG - RAUS - FREMDIDSRETTET!

Våre rasjonelle løfter!

BILLIGERE: Totalkostnaden er vesentlig billigere en konkurentene!

KVALITET: Norskutviklet med 10 års garanti!

RASKERE: Vesentlig kortere responstid!

TRYGGERE: Direkte varsling til de som bryr seg om deg!

Vår Produktutvikler og hovedaksjonær Steinar Bredesen har blitt endel av Nordic Independent Living Challenge som er et felles Nordisk sammarbeid vedr utvikling av ny teknologi innenfor feltet Velferdsteknologi. Hensikten er å utvikle produkter som gjør at brukeren får en forhøyet livsverdi, og kan bo lenger hjemme i egen bolig. 

 Numa Security System® er et registrert varemerke.

Numa AS er lokalisert i forskningsparken på høyskolen i Vestfold fyllke. Vi produserer og selger egenutviklede alarmsystemer til privat og næring under eget registrert varemerke®. Vi utvikler og produserer også Velferdsteknologi produkter både til privat og institusjon.

Vi videreutvikler nå våre trygghetsalarmer i tett sammarbeid med det offentlige helsevesen i alle de 5 nordiske land. 

Vårt mål er at eldre skal få en bedre livskvalitet, med ny teknologi som er enkel å naturlig å bruke. 

Vi lanserer snart Numa SOS RESCUE Watch. En klokke med toveis talekommunikasjon, GPS sporing og GEO fense. Dette gir en helt ny form for livskvalitet. Trygghetsalarmen vil med ett få en helt annen dimensjon. Den virker, og kan varsle både i dusjen, i hagen, i butikken eller på ferie i hele verden. 

 Numa ® AS åpnet eget kontor i Shenzhen i Kina 1 september 2013, og vi sammarbeider med 5 forskjellige fabrikker som produserer alle våre komponenter. Vi har i desember 2015 blitt endel av Hong Kong Science park som er verdens ledende forskningspark innen sensorteknologi. 

Vi er stolte av at våre systemer  tillfredstiller kravene til det nye EU dirrektivet EN-50581,  EN-60950-1, samt det nye miljødirektivet RoHS.