Numa Security System infoside

Numa ® har 20 års erfaring innen produktutvikling, produksjon, markedsføring og salg av trygghetsalarmer og boligalarmer. Våre visjoner synliggjøres gjennom vårt slagord:

                         Numa – En tryggere tilværelse!

Bak slagordet står vår firmakultur og gode kunderelasjoner, som er basert på:

Kvalitet i alle ledd, tillit, fremtidsrettet teknologi, service med rask oppfølging, raushet – alt til fornuftige priser og billigere enn konkurrentene!

Numa´s kjerneområder er å utvikle og produserer boligalarmer og trygghetsalarmer av høy kvalitet, til en rimeligere pris, og med en raskere responstid enn det som har vært vanlig i bransjen. Våre trygghetsalarmer har direkte varsling til hjemmesykepleien eller pårørende.

Våre kunder er både private, det offentlige og næringslivet, og Numa Security System® er vårt registrert varemerke.

Våre trygghetsalarmer videreutvikles hele tiden i tett samarbeide med det offentlige helsevesen i alle de 5 nordiske land, med det som mål at eldre skal få en bedre livskvalitet, med ny teknologi som er enkel og naturlig å bruke. 

Vi lanserer snart Numa SOS RESCUE Watch. En klokke med toveis talekommunikasjon, GPS sporing og” GEO fence”, som vil gi brukeren en trygghet gjennom å kunne varsle tilsynspersoner eller pårørende i nødsituasjoner.

Som bevis på den respekt bransjen har vist oss, så deltar vår grunder og produktutvikler, Steinar Bredesen, i et felles nordisk innovasjonsprosjekt, Nordic Independent Living Challenge, i regi av Nordisk Råd.

Numa er medlem i Norwegian Centres Of Expertice og er en del av Vestfold Technology Inkubator, Forskningsparken på høyskolen Buskerud og Vestfold. 

Numa´s alarmsystemer tilfredsstiller kravene til det nye EU direktivet EN-50581,  EN-60950-1, samt det nye miljødirektivet RoHS. Numa er i tillegg godkjent som leverandør til NATO med  NCAGE kode N5750.

Numa har eget kontor i Shenzhen i Kina, der vi samarbeider med 5 forskjellige fabrikker som produserer alle komponenter til de høyeste kvalitetskrav og standarder. Vi har også blitt en del av Hong Kong Science Park, som er verdens ledende forskningspark innen sensorteknologi. 

NUMA er også stolt av å være samarbeidspartner med Telenor.

Kort oppsummert:

KVALITET: Norskutviklede alarmprodukter med 10 års garanti!

RASKERE: Vesentlig kortere responstid ved innbrudd, brann, vann-/gasslekkasjer og nødsituasjoner, enn det som markedet tradisjonelt har hatt.

TRYGGERE: Direkte varsling til de som bryr seg om deg!